bg1

Kom kennismaken

Als een kind vier jaar is geworden, mag het naar de basisschool. School is een belangrijk deel van het leven van kinderen. Ze leren en spelen er samen en bereiden zich voor op de toekomst. Reden om met zorg een school uit te kiezen die bij uw kind en uzelf past. 

Wilt u eens komen kijken op De Waterkant? De sfeer proeven, meer horen over ons onderwijs en zien hoe er wordt gewerkt in de groepen? U bent van harte welkom op één van onze informatieochtenden. 

In verband met de Coronacrisis gaan de informatieochtenden vooralsnog niet door. Dat vinden wij ontzettend jammer. Wij laten graag met trots onze school zien. Met twee filmpjes willen proberen u toch een beeld van onze school te geven.
Het eerste filmpje gaat over ons daltononderwijs (u kunt de foto aanklikken):


 In het tweede filmpje vertellen wij over de Vreedzame School, het kleuteronderwijs, de ondersteuning, vakdocenten, cultuur en de ouderbetrokkenheid. 


Veel gestelde vragen
In dit document leest u het antwoord op veel gestelde vragen.

Mocht u na het bekijken van het  filmpjes nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via info@dewaterkant.net
 
Helaas is het niet mogelijk om de extra ingeplande informatiebijeenkomsten door te laten gaan. Na de persconferentie van dinsdag 19 mei zijn de richtlijnen voor volwassenen in de school niet aangepast. Wij hopen dat bovenstaande filmpjes u voldoende helpen om een goede keuze te maken voor uw zoon/dochter. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen of e-mailen.

Dit schooljaar is er nog een informatiebijeenkomst:

Donderdag  18 juni 2020
 

Aanmeldformulier informatieochtend

* Verplichte velden