bg1

Kom kennismaken

Als een kind vier jaar is geworden, mag het naar de basisschool. School is een belangrijk deel van het leven van kinderen. Ze leren en spelen er samen en bereiden zich voor op de toekomst. Reden om met zorg een school uit te kiezen die bij uw kind en uzelf past. 

Wilt u eens komen kijken op De Waterkant? De sfeer proeven, meer horen over ons onderwijs en zien hoe er wordt gewerkt in de groepen? U bent van harte welkom op één van onze informatieochtenden. 

In verband met het Coronavirus gaan de informatieochtenden in aangepaste vorm door. In kleine groepjes op 1,5m afstand informeren wij u over onze school en kunt u even de sfeer in de school proeven. Een rondleiding door de school en het kijkenin de groepen kunnen wij u helaas nog niet aanbieden. Wij hopen u met onderstaande filmpjes een beeld van onze school te geven.
Het eerste filmpje gaat over ons daltononderwijs (u kunt de foto aanklikken):


 In het tweede filmpje vertellen wij over de Vreedzame School, het kleuteronderwijs, de ondersteuning, vakdocenten, cultuur en de ouderbetrokkenheid. 


Veel gestelde vragen
In dit document leest u het antwoord op veel gestelde vragen.
 
De informatieochtenden op school kunnen vanwege het hoge aantal besmettingen in Amsterdam-West op dit moment niet doorgaan. U kunt deelnemen aan een informatieochtend via ZOOM. U dient zich hiervoor in te schrijven! Na inschrijving ontvangt u de een Meeting ID en een Password.

Informatiebijeenkomsten van 9.00- 10.00 uur:
 
Dinsdag         15 december 2020
Dinsdag         26 januari 2021
Donderdag    18 februari 2021
Dinsdag         30 maart 2021
Donderdag    22 april 2021
Dinsdag         25 mei 2021
Donderdag    24 juni 2021

Aanmeldformulier informatieochtend

* Verplichte velden